Zlúčenie účtu Fortnite: ako získať všetky svoje položky na jednom mieste





AKTUALIZÁCIA: Od 6. mája 2019 už nie je možné zlúčiť vaše účty Fortnite. Ako potvrdili Epic Games , funkcia zlúčenia účtov Fortnite skončila k tomuto dátumu a nové žiadosti nie je možné odosielať na dokončenie. To je logické, pretože zlúčenie účtov Fortnite mali byť len krátkodobým riešením na vyriešenie počiatočného stavu problémy s nekompatibilitou medzi platformami medzi účtom Epic Games prepojeným s PS4 a iným účtom Epic Games spojeným s Xbox One alebo Switch.

Teraz si všetci hráči môžu vytvoriť jeden účet Epic Games, ktorý je možné prepojiť s PC, PS4, Xbox One, Switch a mobilom, čo umožňuje prístup k postupu a položkám na všetkých platformách. Keďže je to už nejaký čas možné, zlúčenie účtov Fortnite by malo byť nadbytočné, a preto je táto funkcia teraz zakázaná. Ak máte staré účty, ktoré ste nezlúčili pred uzávierkou 6. mája, tak už je nanešťastie neskoro a budete si musieť vybrať jeden z nich, aby sa stal vaším hlavným účtom. Je nepravdepodobné, že sa táto funkcia v budúcnosti vráti, ale ak áno, túto príručku zodpovedajúcim spôsobom aktualizujeme.

Buďte kreatívni



Nájdite inšpiráciu pre svoje vlastné skvelé zostavy s naším zoznamom tých najlepších Kreatívne kódy Fortnite .

ORIGINÁLNY PRÍBEH: Proces má pár technických vecí mali by ste vedieť skôr, ako začnete. Tu je ten najväčší: nástroj na zlúčenie len pomôže Fortnite hráčov, ktorí sa stále vyrovnávajú s následkami týchto problémov naprieč platformami. Jeden z účtov, ktoré chcete zlúčiť, musel hrať na PS4 pred 28. septembrom 2018 (keď sa objavia problémy ako povoliť zápasy Fortnite medzi platformami boli konečne vyriešené) a druhý účet musel hrať na Switch alebo Xbox One pred týmto dátumom. Nemôžete zlúčiť dva účty na rovnakej platforme. Okrem toho ani jeden z účtov, ktoré sa pokúšate zlúčiť, nemožno zakázať ani zakázať.

Samotný proces zlúčenia je jednoduchý: vyberte si primárny účet, ktorý chcete naďalej používať, a sekundárny účet, z ktorého chcete presunúť všetky veci (budete potrebovať prístup k e-mailovým adresám používaným pre každý z nich, aby ste mohli skopírovať overovacie kódy ). Po potvrdení sa prihlasovacie údaje PSN / Nintendo Online / Xbox Live na vašom sekundárnom účte okamžite prenesú na váš primárny účet.



Nevidíte všetky svoje veci? Neprepadajte panike! Budete musieť počkať dva týždne, kým sa V-Bucks a kozmetické predmety, ktoré ste mali na sekundárnom účte, objavia na vašom primárnom účte. Obdobie zadržania, aby ste sa uistili, že sa nepokúšate o niečo podvodné, ako je krádež účtu niekoho iného.

Trochu viac jemným písmom: nie všetko urobí skok. Najväčšie veci, ktoré budete musieť nechať na svojom sekundárnom účte, sú všetky ostrovy kreatívneho režimu, ktoré ste postavili, a akýkoľvek pokrok v misii/úrovni Save The World (jednotlivé položky ako lámy a hrdinovia sa prenesú). Takže ak ste sa dostali super do Kreatívneho režimu alebo Save the World na tomto druhom „vyhadzovacom“ účte, možno ho budete chcieť použiť ako svoj primárny. Či tak alebo onak, všetky vaše veci z Fortnite Battle Royale budú v bezpečí.

Hľadáte viac zábavy v Battle Royale? Počuli ste už o tejto malej hre s názvom Apex Legends ?